112tarot.nl - de ultieme gids voor spirituele ontwikkeling

Leidraad voor het navigeren door de wereld van Orakelkaart readingen

Welkom bij 112tarot.nl, uw online bestemming voor inzichten, wijsheid en begeleiding op uw levenspad. Tarotkaarten zijn al eeuwenlang een krachtig hulpmiddel om een dieper inzicht te krijgen in onze gedachten, emoties en situaties. Wij nodigen u uit om de mystieke wereld van tarot te verkennen en uw eerste kaartlegging gratis te ervaren.
Wat kunnen wij voor u doen? Meer lezen

Het belang van Horoscoop Tarot in onze zoektocht naar betekenis

Naar de exacte oorsprong van de tarot & over hoe het in vredesnaam toch werkt, kunnen we alleen maar gissen (dagkaart tarot trekken). Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen, is dat de tarot zoals we die nu kennen en gebruiken, te herleiden is naar de 15e eeuwse kunstenaar Bonifacio Bembo. Jarenlang werd de tarocchi voornamelijk gebruikt als een gokspel.

De eerste verklaarde dat de tarot een overblijfsel was van het Boek van Toth (de Egyptische God van de Magie) en de tweede legde een verband tussen de kaarten en de kabbala. Wat hier van waar is weten we niet, maar het zorgde er wel voor dat er de tarot steeds meer werd gezien en ingezet als een instrument voor zelfstudie, meditatie en een mogelijkheid om onszelf te ontwikkelen.

rider waite tarot deckKosmische invloeden


Het is dus niet zo dat HIJ de waarheid in pacht had. Maar eerlijk is eerlijk, het is wel het meest duidelijke en overzichtelijke deck om van te leren. Hoe zit het dan met die getallen? De Maya’s, de Egyptenaren, de Chinezen of de Grieken, dit is slechts een kleine greep van al die beschavingen die een nummersysteem hanteerden voor inzicht en begrip van zichzelf en het universum.

Hij had het idee dat het gehele universum in getallen kon worden weergegeven, en met dat doel voor ogen creëerde hij een systeem dat later door andere Griekse filosofen weer verder is uitgebreid. Het is niet zo dat Pythagoras numerologie heeft uitgevonden, maar het zijn wel zijn theorieën die ervoor hebben gezorgd dat hij gezien wordt als de Vader van de Moderne Numerologie.

Het is een interpretatie van getallen zowel op het esotherische als symbolische vlak, waarbij er vanuit wordt gegaan dat ieder getal zijn eigen unieke trilling heeft net als klanken & letters en daarom ook specifieke krachten vertegenwoordigt. De tarot en numerologie zijn twee aparte systemen die je uiteraard los van elkaar kunt inzetten.

Ontgrendel de kracht van Hemelkaarten in je leven

Een eeuwenoude mystieke wijsheid in beeld weergegeven. Tarot is als een spiegel, de kaarten laten je zien wat er speelt op zowel het bewuste als onbewuste niveau. Ze geven daardoor inzicht in het gehele plaatje, en hierdoor duidelijk antwoord op de gestelde vraag. Net als bij een handanalyse gaat het ook hier niet over toekomstvoorspellen.

horoscoop tarottarot kaarten uitleg


Aangezien tarot & numerologie voor mij onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden zal de numerologie ook meegenomen worden in het consult. Praktische informatie: duur van een consult is 1 tot 1,5 uur; kosten: € 100,- inclusief BTW. Ontvang Orakelkaart readingen voor groei en ontwikkeling. Gelieve cash te voldoen. Ben je benieuwd naar de eeuwenoude kennis & betekenis van de tarot & numerologie? Ben je bereid om je leven door een andere bril te bezien & te ervaren? Dan moet je hier zijn.

Geestelijke begeleidingde zon tarot


Java, Script dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch voor het maken van een afspraak voor een consult of wanneer je je wilt opgeven voor de cursus Tarot & Numerologie.Een boek, 64 Sleutelkaarten en 100 Tarotkaarten, met dit Spiritueel Instrument heb je alles in de hand! Hier is mogelijk lang naar uitgekeken. Het heeft enige tijd in beslag genomen, maar de opvolger voor de Sleutels van Geluk is klaar. tarot dagkaart horoscoop. Eindelijk! Het is echter meer dan een opvolger. De werkwijze is aangepast aan de huidige tijd, de begeleidende teksten hebben een facelift ondergaan en iedere kaart heeft nu ook een spreuk.

Alle kaarten bevatten een schat aan informatie: spreuken, betekenissen, toelichtingen, alles wat je nodig hebt om jezelf te doorzien. Dit alles is simpelweg een nieuw Spiritueel Instrument. Wat kan je daarmee? Je huiswerk maken! Immers, velen lopen vast in de juiste interpretatie van wat hun overkomt en slagen er maar deels in om daar de nodige wijsigheid uit te halen en vast te houden.

Ontdek de geheimen achter Tarot Kaarten Uitleg

Het aangereikte instrument helpt je om voortaan dieper te graven in de juiste richting en verbanden te leggen waar je ze mogelijk niet verwacht. Dit laat je toe kansen te grijpen. Hoe werkt dat dan? Met 7 kaarten krijg je zicht op je eigen situatie. Het geeft je duidelijkheid over waar schoentjes wringen en in welke hoek oplossingen kunnen worden gevonden.

Het neemt drie maanden in beslag om hiermee tot aan het gaatje te gaan en alle invalshoeken te doorgronden. Zo ontwikkel je Ziels-eigen gedrag. Meer echtheid, meer van wie je werkelijk bent, dat is het resultaat. Een openbarende ervaring die je verkrijgt aan de hand van je eigen open boek..

Ontdek de fascinerende wereld van paranormale verschijnselen, ontdek jouw levensdoel door middel van spirituele technieken en bekijk holistische en ontgrendel paranormale krachten.

Indien je geïnteresseerd bent in het mysterie van parapsychologie, kun je te leren deze bijzondere wetenschap. Sterrenbeelden bevatten inzicht in jouw persoonlijkheid. Voor wie wil ontdekken persoonlijk inzicht, astrologische tekens geeft je alles wat je moet weten over jouw eigen persoonlijkheid. Als je je eigen ware roeping wilt vinden, dan zijn er verschillende spirituele technieken waar je baat bij kunt hebben. Met de juiste technieken kun je ontcijferen wat jouw ware roeping is.

Een bijzondere hobby of gewoon een bijzonder mens. De Hoogeveensche Courant laat regelmatig iemand aan het woord in de reeks Het Portret. Deze keer Julia Bisschop. Naam: Julia Bisschop Woonplaats: Hoogeveen Hobby/bijzonderheid: Tarotkaarten Tarot heeft iets magisch, iets mysterieus. De symboliek spreekt me aan en ik herken er veel in.

Daarvoor keek en volgde ik veel zogenoemde ‘readers’. Vanaf toen las en leerde ik er meer over en kon ik de kaarten beter interpreteren. Zo’n 10 jaar geleden. Toen liep ik vast op bepaalde ‘waarom-vragen’. Er was een dame die in dat proces dichtbij me stond. Ze zei: ‘Zal ik eens een keer een tarot-legging doen?’ En dat deed ze.

Nu is zij mijn tarot-coach. Het leggen van de kaarten doe ik intuïtief. Ik ben een intuïtieve kaartenlegger dat wil zeggen: het gelijk weten, of gehoor geven aan je stille stem. Zo kunnen deze kaarten een leidraad of uitleg geven op een vraag die ik stel (dagkaart trekken tarot). Voor de duidelijkheid: ik ben geen toekomstvoorspeller of dokter.

Meer over Tarot Liefde en hoe het je leven kan veranderen

Dit kan zowel werk- als privé gerelateerd zijn. Vanuit de Tarot kunnen de kaarten in verschillende patronen gelegd worden. Deze beheers ik. Ter verduidelijking leg ik hier soms orakelkaarten bij om zo tot een compleet verhaal te komen. Ik heb deze pagina net aangemaakt. Ik heb er niet veel ruchtbaarheid aan gegeven.

De reacties die ik krijg zijn positief - Ontvang Orakelkaart readingen voor groei en ontwikkeling. Naast mama zijn en werken in het Prinses Maxima Centrum (kinderoncologie) en een sociaal leven onderhouden, blijf ik me op dit vlak rustig ontwikkelen. Readingen geven aan mensen die vastlopen is wat ik momenteel kan. Maar ook ben ik bezig om me verder te ontwikkelen met Numerologie, Astrologie en de werking van Edelstenen.

Ik leg geen kaarten voor mezelf, ik heb van andere readers veel mooie inzichten mogen krijgen. Wat ik ervaar is dat als ik de kaarten schud, ik in een soort rustgevoel kom en de energie voel stromen, daar word ik blij van. In het verleden heb ik bepaalde inzichten gekregen over onderwerpen die mij toen bezighielden.

Kan iedereen tarot kaarten leggen?

Ja, iedereen kan tarot kaarten leggen. Het vereist geen speciale gaven of talenten, maar wel enige kennis van de betekenis van de kaarten en oefening om vertrouwd te raken met de verschillende leggingen en interpretaties.

Welke tarot kaarten voor beginners?

De Rider-Waite tarot is een goede keuze voor beginners, omdat dit een van de meest bekende en bestudeerde tarotdecks is. De afbeeldingen zijn duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, en er zijn veel bronnen beschikbaar om de betekenis van de kaarten en de leggingen te leren.

Wat kun je doen met tarot kaarten?

Met tarot kaarten kun je inzicht krijgen in jezelf, je leven en je relaties. Ze kunnen worden gebruikt voor zelfreflectie, het verkennen van verschillende situaties, het nemen van beslissingen, of het zoeken naar begeleiding en advies. Tarot kaarten zijn geen instrument om de toekomst te voorspellen, maar eerder een manier om jezelf en je leven beter te begrijpen.

Welke vragen kun je stellen bij tarot?

Je kunt allerlei vragen stellen bij tarot, zolang ze open zijn en niet gericht op het verkrijgen van een simpel ja of nee antwoord. Enkele voorbeelden zijn: Wat kan ik doen om mijn relatie te verbeteren? Hoe kan ik beter omgaan met deze moeilijke situatie? Wat zijn mijn sterke punten en hoe kan ik deze benutten? Welke stappen kan ik nemen om mijn doelen te bereiken?

Kun je tarotkaarten voor jezelf leggen?

Ja, je kunt tarotkaarten voor jezelf leggen. Het is een geweldige manier om aan zelfreflectie te doen en inzicht te krijgen in je eigen leven en situaties. Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn met jezelf tijdens het proces en te proberen je interpretaties zo objectief mogelijk te houden.

Wat is het verschil tussen de Grote Arcana en de Kleine Arcana in tarot?

De Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten die belangrijke levenslessen en spirituele thema's vertegenwoordigen. Deze kaarten worden vaak gezien als de meest invloedrijke kaarten in een tarotlegging. De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten, verdeeld over vier kleuren (Staven, Bekers, Zwaarden en Pentakels), die meer alledaagse situaties en gebeurtenissen weergeven.

Hoe kan ik mijn intuïtie ontwikkelen bij het lezen van tarotkaarten?

Om je intuïtie te ontwikkelen bij het lezen van tarotkaarten, kun je regelmatig oefenen met leggingen, mediteren op de kaarten en hun betekenissen, en vertrouwen op je eerste indrukken bij het interpreteren van de kaarten. Geef jezelf de ruimte om te leren en te groeien in het proces, en wees niet bang om fouten te maken.

Hoe vaak moet ik tarotkaarten leggen?

Er is geen vastgesteld aantal keren dat je tarotkaarten moet leggen. Sommige mensen leggen dagelijks kaarten voor zelfreflectie, terwijl anderen ze alleen leggen wanneer ze begeleiding zoeken of voor belangrijke gebeurtenissen. Het belangrijkste is om te doen wat voor jou het beste aanvoelt.

Moet ik mijn tarotkaarten reinigen en zo ja, hoe doe ik dat?

Het is een goed idee om je tarotkaarten te reinigen om eventuele negatieve energieën te verwijderen en ze opnieuw af te stemmen op je eigen energie. Je kunt dit doen door de kaarten te reinigen met rook van salie of palo santo, ze in het maanlicht te leggen, of door ze te omringen met reinigende kristallen zoals bergkristal of seleniet.

Is het mogelijk om online tarotkaarten te leggen?

Ja, het is mogelijk om online tarotkaarten te leggen. Er zijn veel websites en apps die gratis of betaalde online tarotleggingen aanbieden. Hoewel dit misschien niet dezelfde persoonlijke ervaring biedt als het leggen van fysieke kaarten, kunnen online tarotleggingen nog steeds waardevolle inzichten en begeleiding bieden.

Ik denk toch wel dat ik het van huis uit heb meegekregen, mijn moeder zocht niet altijd gewoon bij de huisarts de antwoorden, maar ik ben groot geworden met Homeopathie en Reiki. Ik geloof dat iedereen spirituele aanleg heeft, want wat is spiritueel? Ook voor iedereen is dat anders. Voor mij is het; het luisteren naar de stille stem in mijzelf, mijn bron en deze stem ontwikkelen.